За клиниката

  • Home
  • За клиниката
image

00

Кои сме ние

Ние сме една от малкото специализирани клиники по детска дентална медицина. Екипът ни се състои от доказани специалисти с много опит, както и от млади, високомотивирани лекари по дентална медицина.

Лечебният и преподавателски потенциал на ДДК Усмивка е оценен високо чрез акредитация като база за обучение на специализанти по детска дентална медицина.

Сигурност за Вашето дете
Екипът на ДДК Усмивка се състои от високо мотивирани професионалисти с богат клиничен опит. Модерната база и съвременното оборудване осигуряват комфортно и безопасно детско дентално лечение.
Персонален подход
Всяко дете е уникално. Ние разбираме това и използваме адаптирани, индивидуални подходи. Грижим се за спокойствието на родителите чрез информиране, внимание и позитивна комуникация.
Комплексна грижа
ДДК Усмивка предлага пълен обем лечебни грижи за деца до 18 години. Включително диагностика и лечение на редки дентални заболявания. Екипът се състои от високо мотивирани професионалисти с богат клиничен опит.

Клиниката

Клиника Усмивка разполага с няколко детски дентални кабинета, лекарски кабинет, операционна зала, следоперационен стационар, рентгенология.

Интериорът е проектиран, така че да забавлява децата, да не напомня по нищо на стандартен зъболекарски кабинет и да не ги стресира допълнително.

Диагностичната и терапевтичната, апаратура, с която работят лекарите в Усмивка, е съвременна и позволява прилагането на иновативни методи на лечение.

Нашият екип

Екипът на ДДК Усмивка се състои от високо мотивирани професионалисти с богат клиничен опит.

Част от екипа е и д-р Гарабедян, анестезиолог с дългогодишен опит в детското дентално лечение под обща анестезия.

Отзиви от нашите малки пациенти

Запазете консултация със специалист по детска дентална медицина

Осигурете сигурност и персонална грижа за вашето дете.